Over mij

Ik ben  Marjelle Termaten en ben onder andere gespecialiseerd in hooggevoeligheid (HSP) bij volwassenen en kinderen en geef hierin trainingen. Daarnaast behandel ik ook veel ander klachten die je onder het kopje “Welke klachten?” terug kunt vinden. Ik ben al vanaf mijn jeugd geïnteresseerd in gedrag van mensen en heb me hierin verdiept door allerlei opleidingen te volgen. Ook het leven zelf heeft mij diverse ervaringen gebracht die ik nu als ervaringsdeskundige op veel vlakken kan gebruiken. Het is bijzonder om te mogen zien dat elk mens weer anders is, maar toch ook ergens weer het zelfde.

Mijn therapeutische kant heb ik verder ontwikkeld door onder andere de volgende scholing: Opleiding HSP begeleiding bij EszenzZ, opleiding Mentaal Emotief Therapeut en hypnotherapeut (4 jarige HBO-opleiding bij IMET te Leiden). Dit was een particuliere opleiding gericht op angst- dwang, en eetstoornissen. Daarnaast heb ik mijn Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis bij de Bivt te Beverwijk gedaan en een cursus SDDO Stromend door de overgang® bij INTOFLOW.

Ik ben lid van de Nederlandse Beroepsvereniging Voor Hypnotherapeuten (NBVH), sta ik ingeschreven in het RBCZ-register als Registertherapeut BCZ® en ben onderhevig aan het TCZ-tuchtrecht. De instrumenten die ik vaak gebruik bij mijn begeleiding zijn onder andere Cognitieve gedragstherapie en Hypnotherapie daarnaast geef ik HSP trainingen en werk ik cliëntgericht.

Waarom doe ik dit werk? 

Verder is het ook zo dat mijn persoonlijke leven een ‘groot leraar’ voor mij is geweest (en nog steeds is). Door de zoektocht in mijn eigen leven ben ik door de uiterlijkheden van het leven gaan kijken en met het geleerde hoop ik anderen op weg te kunnen helpen naar het zoeken van hun eigen kracht en talenten. Daarnaast hoop ik dat er in de toekomst meer samenwerking komt tussen de Reguliere Zorg en de Complementaire Zorg waardoor we nog meer betere zorg kunnen leveren aan het welzijn van de mens.

Bereikbaarheid

Ik heb flexibele werktijden en heb elke maandagochtend vrijblijvend telefonisch spreekuur van 09.00 – 10.00 uur. Bel gerust om eens te praten, te vragen over jouw problemen en hoe deze een rol in jouw leven spelen. Ik wil graag een laagdrempelige mogelijkheid bieden. Je kunt mij goed bereiken per trein of met de bus. Het is 15 minuten lopen vanaf het station. Er is voldoende parkeergelegenheid, wel met blauwe zone.

 

Contact